lørdag den 3. maj 2008


Type: Forret / Hovedret / Tilbehør
Tilberedningstid ialt: 20 min
Arbejdstid: 15 min
Personer: 2

Ingredienser:


4 æg (Læs om)
1 1/2 dl vand
1/2 tsk bordsalt (Læs om)
1/2 tsk peber (Læs om)
100 g champignoner (Læs om)
1/2 stk løg (Læs om)
25 g smør (Læs om)

Pynt:
2 spsk frisk Legro purløg (Læs om)


Fremgangsmåde:
-Bland æg, vand, salt og peber i en skål, pisk/rør ingredienserne sammen. Kan bruges mælk i stedet for vand, giver en lidt mere cremet smag…

-Smelt smørret på en ikke alt for stor pande, brug en paletkniv (gerne plastik for at skåne panden) til at løsne omeletten fra kanten.

-Steg den ved svag varme i nogle minutter, vend og steg den på den anden side, brug eventuel en flad tallerken til hjælp, hvis den er svær at vende. Den må gerne være fugtig, når den vendes, ellers bliver den tør.

-Skær svampene og løgene i skiver. Svits dem på panden og derefter pynt omeletten med dem.

-Pynt omeletten med f.eks. friske purløg.. Velbekomme !
Energi indhold pr. person: 1272 kJ

Energifordeling pr. person:
Protein: 22%
Kulhydrat: 7%
Fedt: 71%