Type: Forret
Tilberedningstid ialt: 8 timer 20 min
Arbejdstid: 20 min
Personer: 4
500 g kammuslinger
8 lime
2 tomater
5 forårsløg
2 stilke bladselleri
1/2 stk grøn peberfrugt
1/4 pose frisk Legro persille
1 1/2 spsk olivenolie
peber
3 spsk frisk Legro koriander
Pynt:
1 stk lime

Fremgangsmåde:
-Rens kammuslingerne og læg dem i en skål. Pres limefrugterne og hæld saften over muslingerne. Saften skal dække muslingerne fuldstændigt. Stil muslingerne på køl natten over.
-Hak tomater, forårsløg, selleri, peberfrugt og persille. Fjern halvdelen af limesaften fra skålen. Tilsæt de hakkede grøntsager, olivenolie, peber og hakket koriander. Rør blidt rundt.
-Servér denne ret i glas med en skive lime på kanten for dekorativ effekt.
Energi indhold pr. person: 1025 kJ
Energifordeling pr. person:
Protein: 38%
Kulhydrat: 29%
Fedt: 33%


