Personer : 2
Ca. Tidsforbrug
Forberedelsestid: 15 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Ca. Tidsforbrug
Forberedelsestid: 15 min.
Tilberedningstid: 20 min.
DET SKAL DU BRUGE
150 g Grov bulgur
1 spsk. Persille
150 g Cherrytomater
100 g Forårsløg
100 g Romainesalat
200 g Frosne rejer uden skal
1 stk. Appelsin
1 spsk. Rapsolie
1 fed Hvidløg
- - Havsalt
- - Sort peber
Intro
Hvis du bruger frosne rejer, skal de tøes op inden brug. Evt. ved at skylle dem under kold vand.
Fremgangsmåde
Kog bulguren efter anvisning på emballagen, og stil den til afkøling. Hvis bulguren skal køles hurtigt ned, kan du evt. nedsænke gryden i koldt vand.
Hak imens persille, skær cherrytomater i kvarte, forårsløg i ringe, romainesalaten i strimler, og appelsin i fileter.
Rør en dressing af rapsolie, presset hvidløg, persille, salt og peber.
Når bulguren er afkølet, røres dressingen i sammen med cherrytomater, romainesalat, forårsløg samt appelsin fileterne. Rør forsigtigt rejerne i.
Serverer bulgursalaten på en flad tallerken.




