Type: Dessert
Tilberedningstid ialt: 1 time
Arbejdstid: 35 min
Personer:4
Ingredienser:
Fyld:
3 æg
150 g flormelis
2 citroner
80 g smør
40 ml piskefløde 38%
Dej:
100 g hvedemel
50 g smør
50 g sukker
2 æg
3 spsk vand
Fremgangsmåde:- Dej: Blødgør smøret, bland det med mel til det har en smuldrede konsistens, bland sukkeret i, og lav en fordybning i blanding. Tilsæt æggeblomme og vand og ælt det til det hænger sammen. Sæt i køleskabet i 45 min.
- Stryg mel på bordet, rul dejen ud så der er plads til 4 små forme. Spray med olie, og form dejen i formene. Tag fire stykker sølvpapir, læg dem over dejen og fyld dem med ris for at holde dejen nede.
- Bages i 10 minutter, ved 180 grader.
- Mix - Pisk æg og sukker, tilsæt citronsaft og derefter fløde.
- Smelt smøret og tilsæt det, hæld blandingen i formene og bag på 170 grader i 30 min.
Tilberedningstid ialt: 1 time
Arbejdstid: 35 min
Personer:4
Ingredienser:
Fyld:
3 æg
150 g flormelis
2 citroner
80 g smør
40 ml piskefløde 38%
Dej:
100 g hvedemel
50 g smør
50 g sukker
2 æg
3 spsk vand
Fremgangsmåde:- Dej: Blødgør smøret, bland det med mel til det har en smuldrede konsistens, bland sukkeret i, og lav en fordybning i blanding. Tilsæt æggeblomme og vand og ælt det til det hænger sammen. Sæt i køleskabet i 45 min.
- Stryg mel på bordet, rul dejen ud så der er plads til 4 små forme. Spray med olie, og form dejen i formene. Tag fire stykker sølvpapir, læg dem over dejen og fyld dem med ris for at holde dejen nede.
- Bages i 10 minutter, ved 180 grader.
- Mix - Pisk æg og sukker, tilsæt citronsaft og derefter fløde.
- Smelt smøret og tilsæt det, hæld blandingen i formene og bag på 170 grader i 30 min.



