
Tilberedningstid ialt: 35 min
Arbejdstid: 15 min
Personer: 2
Ingredienser:
Dressing:
1 fed hvidløg
1/2 tsk køkkensalt
2 tsk citronsaft
1/4 tsk dijonsennep
1 knivspids chili
2 spsk olivenolie
400 g artiskokhjerter
150 g blegselleri
4 spsk frisk Legro persille
50 g reven parmesan
Fremgangsmåde:-Dressing: Pres hvidløget og bland det til en masse sammen med saltet. Tag en skål og bland citronsaft, sennep, chili og olivenolie godt heri til en dressing. -Dræn artiskokhjerterne og skær dem og sellerien i tynde skiver. Hak persillen fint. Bland artiskok, selleri, persille og parmesan sammen med dressingen. Stil salaten koldt og overdækket i 20 min.
Energi indhold pr. person: 1461 kJ
Energifordeling pr. person:
Protein: 21%
Kulhydrat: 34%
Fedt: 45%
Anbefalet tilbehør:
God sommerlig salat til grillmaden eller andre kødretter
tirsdag den 29. juli 2008
Salat med artiskokker, selleri og parmesan
Etiketter: opskrifter


