Type: Hovedret
Tilberedningstid ialt: 1 time 25 min
Arbejdstid: 25 min
Ingredienser:
1/2 dl brun farin
2 tsk ingefær
2 tsk frisk estragon
1 tsk kanel
1 tsk peber
1 tsk hvidløgspulver
1/2 tsk bordsalt
4 lammekoteletter
Fremgangsmåde:
-Bland farin, tørret ingefær, hakket estragon, kanel, peber, hvidløgspulver og salt i en skål.
-Gnid koteletterne med krydderiblandingen og anbring dem på en tallerken. Dæk dem til og stil dem på køl i en time.
-Forvarm en grill.
-Grill koteletterne 5 min. på hver side eller til den ønskede status.
Energi indhold pr. person: 801 kJ
Energifordeling pr. person:
Protein: 44%
Kulhydrat: 29%
Fedt: 27%
onsdag den 8. april 2009
Grillet lam med faringlasur
Etiketter: Grillet Lam, Påskemad


