Type: Forret / Hovedret
Tilberedningstid ialt: 2 timer
Arbejdstid: 45 min
Antal: 4 personer
4 artiskokker
500 g fjordrejer
3 stilke frisk Legro koriander
1 stk Legro salat nr. one
Pynt:
2 spsk frisk Legro kørvel
Sauce:
250 g smør
1 dl hvidvinseddike
3 æggeblommer
2 citroner
Fremgangsmåde:
-Kog artiskokkerne til de er møre. Tøm dem og fjern "hår". Fyld artiskokker med fjordrejer og hakket koriander. -Sauce: Smelt smørret i en gryde. Kog eddike op i en kasserolle. Fjern kasserollen fra varmen og pisk æggeblommer i til let skum. Tilsæt varmt smør lidt ad gangen. Pres citronsaft i. -Hæld saucen på artiskokkerne og gratinér i 3 min. i ovn på 200°C. Anret artiskokkerne på salat og pynt med kørvel.
Tilberedningstid ialt: 2 timer
Arbejdstid: 45 min
Antal: 4 personer
4 artiskokker
500 g fjordrejer
3 stilke frisk Legro koriander
1 stk Legro salat nr. one
Pynt:
2 spsk frisk Legro kørvel
Sauce:
250 g smør
1 dl hvidvinseddike
3 æggeblommer
2 citroner
Fremgangsmåde:
-Kog artiskokkerne til de er møre. Tøm dem og fjern "hår". Fyld artiskokker med fjordrejer og hakket koriander. -Sauce: Smelt smørret i en gryde. Kog eddike op i en kasserolle. Fjern kasserollen fra varmen og pisk æggeblommer i til let skum. Tilsæt varmt smør lidt ad gangen. Pres citronsaft i. -Hæld saucen på artiskokkerne og gratinér i 3 min. i ovn på 200°C. Anret artiskokkerne på salat og pynt med kørvel.



