Tilberedningstid ialt: 1 time 45 min
Arbejdstid: 25 min
Ingredienser:
2 personer.
2 bagekartofler
1/3 stk løg
1/3 spsk usaltet smør
1/3 fed hvidløg
1/5 dl skummetmælk
1/3 knivspids hvid peber
1/3 tsk reven citronskal
1/3 spsk frisk Legro dild
1/3 spsk frisk Legro persille
paprika
--------------------------------------------------------
Fremgangsmåde:-Bag kartoflerne i ovnen på 200°C i en time eller til de er møre. Afkøl. -Svits hakkede løg og knust hvidløg i smørret. -Tag indholdet ud af kartoflerne med en ske og mos det. Pisk mosede kartofler, løgblandingen, lun skummetmælk, citronskal og peber sammen. Bland hakket persille og dild i. -Hæld fyldet tilbage i kartoffelskrællerne. Krydr med lidt paprika. Bag de fyldte kartofler i ovnen i yderligere 30 min.
Energi indhold pr. person: 546 kJ
søndag den 19. august 2007
MAD: Bagekartofler med urter og citron
Etiketter: Mad


