torsdag den 20. november 2008

Bruschetta med feta og oregano


Type: Forret
Tilberedningstid ialt: 45 min
Arbejdstid: 15 min
Personer: 8

Ingredienser:


4 bøftomater
200 g feta 40+
1 dl olivenolie
2 spsk rødvinseddike
1 spsk frisk Legro oregano
2 flûtes
1/2 stk hvidløg
1/2 tsk peber


Fremgangsmåde:
-Italienske filone flute skæres i 1 cm tynde skiver. De ristes i ovnen eller på en pande til de er gyldne.

-Bland de groft hakkede tomater, feta der er smuldret, det halve af olien,hakket oregano og rødvinseddike sammen.

-Alle brødene gnides med hvidløg og resten af olien fordeles på brødene. Derefter lægges tomat - feta blandingen på brødene. Kværn peber ovenpå alle brød. pynt med nogle blade fra oregano.
Energi indhold pr. person: 1349 kJ

Energifordeling pr. person:
Protein: 12%
Kulhydrat: 37%
Fedt: 51%