lørdag den 29. november 2008

Vagtler med champignon og parmaskinke

Køkken: Dansk
Type: Hovedret
Tilberedningstid ialt: 40 min
Arbejdstid: 20 min
Ingredienser: 4 personer.


8 vagtler
200 g champignoner
2 fed hvidløg
3 spsk rasp
10 blade frisk Legro basilikum
8 skiver parmaskinker


Fremgangsmåde:
-Læg hver vagtel med brystsiden opad. Tag en kniv og skær fra toppen af brystbenet, skær langs skelettet og hele vejen rundt uden at skære igennem kødet.

-Blend champignon, hvidløg og rasp sammen i en blender. Hak basilikum og rør det sammen med resten.

-Put en spiseskefuld champignonpuré i hver vagtel. Luk vagtlen og sno parmaskinke rundt om.

-Læg vagtlerne i et ildfast fad og steg dem i en ovn på 200°C, 15-20 minutter.
Energi indhold pr. person: 1349 kJ

Energifordeling pr. person:
Protein: 45%
Kulhydrat: 10%
Fedt: 45%