Køkken: Dansk
Type: Hovedret
Tilberedningstid ialt: 40 min
Arbejdstid: 20 min
Ingredienser: 4 personer.
8 vagtler
200 g champignoner
2 fed hvidløg
3 spsk rasp
10 blade frisk Legro basilikum
8 skiver parmaskinker
Fremgangsmåde:
-Læg hver vagtel med brystsiden opad. Tag en kniv og skær fra toppen af brystbenet, skær langs skelettet og hele vejen rundt uden at skære igennem kødet.
-Blend champignon, hvidløg og rasp sammen i en blender. Hak basilikum og rør det sammen med resten.
-Put en spiseskefuld champignonpuré i hver vagtel. Luk vagtlen og sno parmaskinke rundt om.
-Læg vagtlerne i et ildfast fad og steg dem i en ovn på 200°C, 15-20 minutter.
Energi indhold pr. person: 1349 kJ
Energifordeling pr. person:
Protein: 45%
Kulhydrat: 10%
Fedt: 45%


